|
| SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) | |
| | Author | Message |
---|
SCUMBAG TEAM Slabic
Broj komentara : 14 Poeni : 25 Pohvale/Kritike : 1 Join date : 2011-01-14
| Subject: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sat Mar 26, 2011 7:28 pm | |
| Slushajte ovako , klinchurdija malena , na inferno se ne mozete sastaviti , ne znate opucati 3metka , veze o kanteru nemate , imate svi po 2-9 killova AHHAahHA ... kada ste uvidili da nemate 3 veze o kanteru i da ne mozete bez wh , izaberete dd2 popalite cit , znate gde nas je manjak na sajtu , tu idete , pucate pre vremena , znate sve unapred gde se nalazimo , strashno , zalosno , tuga , igramo vs mnogo jachih ekipa , pa nas nisu ovako dobijali na dd2 , smeshni ste citeri maleni klinchurdija malena na dd2 popalili wh i gruvaj vs scumbag da dobijete ... smeh , sudije su nam takodje na PM napisali da imate wh ( chitaj , sudije su nam na PM napisali ) tako da ono sramota da vas bude , mogao bi da vas napljujem sada znachi !!!!!!!! ... al suzdrzat cu se , jer ste balavci maleni od 13,14,15god... i napustili smo server na mapi dd2 , jer ne zelimo da igramo vs citera , i da se nerviramo/cimamo bez veze , toliko od nas i ovde smo zavrshili , chiterchici maleni non stimerski ... evo vam od SCUMBAG Opet ( demoi ) sa inf : 1half http:// ww w.sendspace.com/file/sf7r1j 2half http:// ww w.sendspace.com/file/3kdl4k ( samo spojite link ) ... sad lepo okachite svoje demoe , koje su vam sudije trazili , da vidimo taj skill od 13,14god... i te tajminge i bushenja ta vasha itd...
Last edited by SCUMBAG TEAM on Sat Mar 26, 2011 7:40 pm; edited 1 time in total | |
| | | BeX
Broj komentara : 7 Poeni : 11 Pohvale/Kritike : 0 Join date : 2011-03-19
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sat Mar 26, 2011 7:34 pm | |
| - fyste : - Code:
-
http://www.speedyshare.com/files/27616301/fysteVSscumbag.zip
- DidA : - Code:
-
http://www.speedyshare.com/files/27616192/New_WinRAR_ZIP_archive.zip | |
| | | SCUMBAG TEAM Slabic
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sat Mar 26, 2011 8:07 pm | |
| Ovako , odgledali smo demoe , mmma da nismo ni trebali da gledamo , jer smo na mechu uvidili da nisu chisti ... situacija ima mali milion na demoima , da vam navodimo sad ovde , mrzi me , jer bi ispisao 10 stranica , uglavnom , chiteri maleni od 13,14godinica da nabijaju ovaj cs hhaHHA ne mogu da se sastave na inf , uvdili aaa ne moze bez wh , ajmo sad na dd2 wh DO JAJA ... ponavljam odgledali smo demoe , wh 101% pukne mu flesh ispred ochi , ali njemu nije nishta , on sve prati nishanom i lupa po glavi , B ulecu neoveravaju nikakve stekove , nego odmah po glavi sve , trchi sa zoom -om awp -eom HAHAHAHaha rashuje kr sa awp sa zoom -om i slichne stvari HAHAhaHA strashno :/ kada nash lik defa c4 , on zna dal defa na prvu il ne , smeh , josh je uz to povukao skrooooz i na pov demou se bash vidi , zalosno , smeh :/ itd... itd... itd... ima pun qrac situacija , slobodno uzmite ko bude imao vremena , odlgedajte i uvidit cete odmah da chituju , uz put da napomenem SUDIJE SU NAM TAKODJE NA PM NAPISALI , DA IMAJU WH , ali da ih ne prozivamo , tako da ... sudije , sad se lepo oglasite i ostavite lepo ovde post i potvrdite ovo ( vi organizatori , sudije , da ste nam to pisali na PM ) , odgledajte demoe , a i ne trebate da gledate vi sudije , jer ste na mechu rekli da imaju wh , tako da ono , kome se gleda , neka gleda , ali izgubit ce vreme bez potrebe , jer se vidi da chituju i josh su nam na steam pre mecha pisali , da su klinci chiteri raspali , al ae , reko odigrat cemo , al dzabe , izashli smo sa mecha , jer ne vredi igrate bez potrebe ... tako da ono , sramota da vas bude klinci jedni raspali , sreca pa ste klinci i necete se pojaviti na wcg , da ono chisto reda radi uzmemo i da vas nashamaramo i sve po prstima da vam ne padne napamet da vishe ikad upalite wh , da vas sramota bude , stidite se klinci raspali , pokrite se mokrom dekom i trchite u krug cccc , ovo je post od cele scumbag ekipe , jer smo bili na ts i gledali demoe , mogli bi smo vam josh X situacija da navedemo , ali je bezpotrebno , uzmite odlgedajte i uverite se , al bacit cete vreme bez potrebe , ne zelimo da se raspravljamo sa klincima preko foruma , kompleksi rasturaju mnoge igrache i klanove , da nas dobiju , svashta ce da urade , samo da bi nas obrukali na nekakv nachili i dobili , STRASHNO :/ idiotizam , sramota :@ ... ovo je nash zadnji post u ovoj temi , poz chiterchine male raspale. | |
| | | siN Slabic
Broj komentara : 31 Poeni : 46 Pohvale/Kritike : 0 Join date : 2011-03-15
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sat Mar 26, 2011 8:15 pm | |
| auuu, pa vi ste smesni, kolko igrate cs i od koga leavate... Sledeci put recite da snimamo monitore sa mobilnim. Smesni ste jako... | |
| | | Loshmy
Broj komentara : 3 Poeni : 5 Pohvale/Kritike : 0 Join date : 2011-03-16
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sat Mar 26, 2011 8:18 pm | |
| lol kao prvo ne volim da prozivam starije od sebe,nisam tolki seljak,al o5 i da smo klinci i sve to ne morate da pljujete wh i da psujete,ipak ste stariji imate po 20 godina a ponasate se kao da imate 13 sa tim prozivkama,za wh ako mislite da ima napravite busted vidite misljenje drugih igraca i kraj price,a ne tako da prozivate,a i ko da ne postoji klan koji je bolji od vas i koji moze da vas pobedi,poz od mene | |
| | | siN Slabic
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sat Mar 26, 2011 8:25 pm | |
| - SCUMBAG TEAM wrote:
- pokrite se mokrom dekom i trchite u krug
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA | |
| | | fyste
Broj komentara : 3 Poeni : 3 Pohvale/Kritike : 0 Join date : 2011-03-26
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sat Mar 26, 2011 8:31 pm | |
| Iskreno, boli me kurac sta vi mislite! Zar vi stvarno mislite da ste najjaci i nepobedivi? Evo vidi se kako se ponasate kad gubite, veci ste klinci od nas, psujete na cw-u kao neki retosi. Ja znam da li imam ili nemam wh, a za vas me boli kurac. caopoz | |
| | | fyste
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sat Mar 26, 2011 8:50 pm | |
| | |
| | | SCUMBAG TEAM Slabic
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sat Mar 26, 2011 9:18 pm | |
| Nemojte molim vas da se brukate i da otvarate nove teme , siN imash 13god.. a i vi ostali iz AOTD 14,14,14,15god itd... imali ste wh , po demoima se moze videti , onaj ko bude odgledao uvidit ce da chituje dotichni lik , da je to smeshno diskutovati , niko nije rekao , da smo mi ne pobedivi , al klinci ofirni ste mnogo bili na dd2 , dalo se primetiti , da lik izadje sa mape , pa udje opet i da onda pochne da objashnjava neke stvari HAHAhAHAhh ... pazi mi igramo vs mnogo jachih ekipa da ne navodim sada i tu se gazimo vs tih jachih ekipa ... a vi novopecheni klinci izgubite inf , dok ste bili chisti , ne mozete da sastavite metak s metkom , jedva imate 3-9 kill ... kada ste uvidili da ne moze drugachije , popalite wh , onda 1 napusti server pa opet posle 2min udje i ajmo opleti sad sa wh ... mi znamo da mnogi imaju komplekse od nas i slichno i da ce sve da urade samo da nas dobiju to razumemo i to je stvarno zalosno jbg ... pre mecha su nam pun qrac likova pisali na steam/msn i posle mecha da su pojedini igrachi iz AOTD chiteri , chudimo se zashto :/ dvoumili smo se dal da igramo , al ae da odigramo pa da vidimo ... i imali smo shta da vidimo na dd2 , na inf se ne mozete povezati jedva imate 3-9kill , na dd2 izadje sa servera pa udje o5 i onda ajmo opleti hhh strashno :/ no ne zelimo da se raspravljamo sa vama ( decom ) mi smo odgledali demoe , a stariji smo likovi 85,86,86,86,87,88,90,91 , mnogo iskusniji od vas itd.. itd... zakljuchili smo da su dotichni imali wh , jer se po demoima VIDI DA IMA ... nas ne zanima toliko liga , jer ih ima na tone , ali da igraju citeri dalje na ovoj cs sceni , to je malo glupo , nudili su nam se njih par da vam naprave busted , al odbili smo , jer nas boli qrac za to i zamoljavam te klinjo ( siN ) i ostali da ne otvarate topic -e onakve , da te/vas danas/sutra ne bi negde navatali i ishamarali , nebi dobro proshli , ako vas organizacija sa ove lige , pusti dalje da igrate , onda je to zalosno , jer su nam pisali na mech dok smo igrali preko PM da ste wheri :/ imali ste srece , shto niste igrali na Teranet ligi , koja upravo traje , davnih dana bi vas momci sa Teranet lige disq... vi organizatori odgledajte obavezno demoe , a i vi ostali momci kome nije mrsko odgledajte , kako dotichni pegla sa wh da je to smeshno za diskutovati , a ako vi organizatori ( mi znamo da ste i vi klinci , njihova godishta 13,14god... ) verujete novopechenim klincima , a ne verujete starijim likovima , onda no comment , po demoima se vidi chit to je to ... organizatori javite ovde shta ste odluchili , molim bez spam -a , hvala | |
| | | siN Slabic
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sat Mar 26, 2011 9:28 pm | |
| ne gubi se.... Pogledao sam demo od fyste, cisto je sve, nista sto se nemoze pomocu logike skontati... | |
| | | Loshmy
Broj komentara : 3 Poeni : 5 Pohvale/Kritike : 0 Join date : 2011-03-16
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sat Mar 26, 2011 9:31 pm | |
| ja ne znam kome ti pretis za samaranje u vezi igrice,a izmedju ostalog likovi iz aotd su po 15 15 15 16 16 i 14 a ne to sto ti navodis,a sto se tice wh ja ne znam o cemu pricate? ako vam je tolko stalo do pobede vs AOTD mozete lepo da odigrate rematch uz HLTV i kraj price...a ne da se gubite i pretite da cete samarati nekoga :$ | |
| | | n1K0LAA Adminstrator
Broj komentara : 1031 Poeni : 1750 Pohvale/Kritike : 2 Join date : 2010-12-07 Age : 29 Mjesto : Veles
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sun Mar 27, 2011 5:54 pm | |
| AOTD Prosli dalje, lepo sam odgledao demo mozda 10X, i uvidio da nije wh. Propratio te situacije sta je SCUMBAG naveo. GL AOTD u daljneg takmicenja | |
| | | fyste
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) Sun Mar 27, 2011 6:12 pm | |
| A ona situacija je smesna kad sam cekao na kr sa awp, lik nije ni poceo da defa, lepo se cuje kad krene da defa ali on nije, i zato mu nisam izaso, tako da GG!! | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) | |
| |
| | | | SCUMBAG vs AOTD ( napustili smo mech , jer su chiteri mali ) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |